Αναζητούνται επιχειρήσεις για ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακή προώθηση!

 Στα πλαίσια της συμμετοχής ομάδων από το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στον διαγωνισμό Google Marketing Challenge 2013 με χρήση συστήματος Adwords ζητάμε από επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση. Ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί εντελώς δωρεάν προώθηση της επιχείρησης κόστους $250 για τρεις εβδομάδες (από 20 Μαϊου – 9 Ιουνίου περίπου).

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις δεν έχουν καμία οικονομική υποχρέωση όμως θα πρέπει:

  1. Να διαθέτουν σύγχρονο Ιστοχώρο
  2. Να μην έχουν τρέξει καμπάνια Adwords τουλάχιστον για τους 6 τελευταίους μήνες (ή ποτέ).
  3. Να παρέχουν τις πληροφορίες που ζητούνται από τους φοιτητές σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν είναι δυνατόν άμεσα (π.χ. πληροφορίες γενικά για την επιχείρηση, για τους λόγους που θέλει να προωθηθεί, τους πελάτες που θέλει να προσεγγίσει κτλ).
  4. Να απαντήσουν θετικά σε ένα τυπικό email ότι δέχονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό

Η επιλογή της επιχείρησης θα γίνει από τους φοιτητές με βάση την ποιότητα του ιστοχώρο, το αντικείμενο της επιχείρησης, τα ενδιαφέροντά τους κτλ. Θα σας ενημερώσουμε εμείς άν επιλεγεί η επιχείρησή σας. Το μέγεθος της επιχείρησης επίσης δεν έχει σημασία, μπορεί να είναι από ατομική έως ΑΕ. Η προώθηση θα πραγματοποιηθεί από ομάδες φοιτητών του τμήματος υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου καθηγητή του μαθήματος, Περακάκη Μάνου.
Επίσημη σελίδα διαγωνισμού στην Google: http://www.google.com/onlinechallenge/index.html


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απλά να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση το συντομότερο δυνατό:

Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by