Χριστίνα Παυλάκη- OgilvyOne Worldwide

Η Χριστίνα Παυλάκη, τελειόφοιτη του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης, εργάζεται στην βραβευμένη εταιρεία OgilvyOne Worldwide ως Community Manager. "Ασχολούμαι με την επικοινωνία στα social media (facebook, twitter) μεγάλων Brands, όπως της Nestle, OTE, Heineken", ενώ ξεκίνησε στην εταιρεία με την άσκηση της πρακτικής της.

 

 

Η OgilvyOne Worldwide είναι από τις ισχυρότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στον κόσμο στο one-to-one marketing. Παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες, CRM (Customer Relationship Management) - συστήματα και τεχνολογίες πληροφορικής που εστιάζονται στην αυτοματοποίηση και βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών - καθώς και υπηρεσίες που αφορούν την προώθηση των πελατών της. Η OgilvyOne της Αθήνας ονομάστηκε Digital and Direct Agency της χρονιάς 2012, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αποσπάσει 150 "Ermis Awards" (συμπεριλαμβανομένων 12 Grand Ermis), 2 Effie Hellas Awards και αρκετά διεθνή βραβεία στα London International Awards, New York Festivals και IAB's MIXX Awards.

 

Την Χριστίνα βοήθησαν τα μαθήματα του ηλεκτρονικού marketing και ιδιαίτερα οι ηλεκτρονικές αγορές και υπηρεσίες, ενώ θεωρεί πως το κάθε μάθημα ξεχωριστά είναι χρήσιμο και δίνει βάσεις στον φοιτητή για την επαγγελματική του πορεία.
Τους φοιτητές και απόφοιτους του τμήματός μας συμβουλεύει να ασχοληθούν με τον τομέα του marketing, διότι με τις γνώσεις που αποκομίζουν, έχουν πολλές δυνατότητες να εργαστούν σε κάποια σπουδαία εταιρεία ή ακόμη και να ξεκινήσουν κάτι δικό τους από την αρχή.

Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by