Δημήτριος Παναγιωτίδης - 5 Olive Oil

Ο Δημήτριος Παναγιωτίδης, τελειόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης, είναι μέτοχος της βραβευμένης εταιρείας 5 Olive Oil και ασχολείται με την επικοινωνία και θέματα Μάρκετινγκ, όπως την επικοινωνία με τους πελάτες και την παρακολούθηση σχεδιασμού νέων συσκευασιών. “Στα πρώτα βήματα της εταιρείας, είχα αναλάβει και την δημιουργία κάποιων έντυπων διαφημίσεων, την ενημέρωση του ιστοχώρου και την παρακολούθηση σχεδιασμού γραφικών”, όπως αναφέρει τον βοήθησαν ιδιαίτερα το μαθήματα γραφιστικού σχεδιασμού και Διαφημιστικής Εκστρατείας που διδάχτηκε στο τμήμα μας.

Η εταιρεία 5 Olive Oil, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι μια από τις ιδιαίτερα ελπιδοφόρες νέες επιχειρήσεις της Ελλάδας, στον τομέα των εξαγωγών εκλεκτών παρθένων ελαιόλαδων. Διεξάγει τα προϊόντα της σε 7 πόλεις παγκοσμίως, στη Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Αμερική, Καναδά, στο Βέλγιο και στην Ταϊβάν, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα της ενδοχώρας. Τα προϊόντα που παρασκευάζει είναι το 5 Ultra Premium, 5 Organic, 5 Extra Virgin και το 5 Unique.

 

 

 

 

 

 

 Η 5 Olive Oil συμμετείχε σε διεθνείς διαγωνισμούς για το σχεδιασμό της συσκευασίας των προϊόντων και απέσπασε 4 βραβεία (Reddot Design Awards - Berlin, TheDieline - Los Angeles, Pentawards - Paris, EDawards - Sweden), αλλά και συμμετοχή στην Beijing Design Week με έκθεση του προϊόντος της. Επίσης, συμμετείχε στην Oil China 2012 - Beijing τον Απρίλιο αλλά και στην Fancy Food του San Francisco τον Ιανουάριο.

Website: www.fiveoliveoil.com

Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by